Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034408

Amistoso (Int.) 731034408 Información oficial sobre el partido 731034408 en Hattrick

17.04.2024 21:55:00

S.L. falcões Alineación oficial del equipo 'S.L. falcões' en el partido 6 - 1 1 FC Krückenbach Alineación oficial del equipo '1 FC Krückenbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.L. falcões Alineación oficial del equipo 'S.L. falcões' en el partido 3 - 0 1 FC Krückenbach Alineación oficial del equipo '1 FC Krückenbach' en el partido
Tiene bastante suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.L. falcões

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Després de 20 minuts de partit, Pedro Xavier Simão igualava per falcões en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lino Tomás, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del falcões se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 22.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan falcões va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lino Tomás des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): falcões va augmentar la diferència quan Lino Brito no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aparecido Martins, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a falcões.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arcanjo Farinha va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lino Tomás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Xavier Simão. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guilherme de Castro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

1 FC Krückenbach

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Elias Geradstetten estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. 罗 (Luo) 聪名 (Congming) va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 17.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Giuliano Ruto quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Otto Lux va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Krückenbach va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hrant Teke, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuliano Ruto de Krückenbach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.