Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034390

Amistoso (Int.) 731034390 Información oficial sobre el partido 731034390 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Wuppertal Excelsior Alineación oficial del equipo 'Wuppertal Excelsior' en el partido 3 - 0 ATLETICO INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO INVERNALIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wuppertal Excelsior Alineación oficial del equipo 'Wuppertal Excelsior' en el partido 2 - 0 ATLETICO INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO INVERNALIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wuppertal Excelsior

Goles Goles

  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Bastian Mitteneder va donar a Wuppertal un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Wuppertal sempre confia amb les genialitats d'en Mihai Platon; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Wuppertal van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Leopold Gerl augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Wuppertal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ian Galvin en un 1 contra 1 amb el porter Luis Sánchez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Bastian Mitteneder una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Luis Sánchez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

ATLETICO INVERNALIA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto López Rojas de INVERNALIA es va guanyar la targeta groga merescudament.