Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034374

Amistoso (Int.) 731034374 Información oficial sobre el partido 731034374 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido 0 - 1 There or Thereabouts FC Alineación oficial del equipo 'There or Thereabouts FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Mountain Alineación oficial del equipo 'New Mountain' en el partido 2 - 1 There or Thereabouts FC Alineación oficial del equipo 'There or Thereabouts FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Mountain

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mountain, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Alberto Sepúlveda va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Perry Aronds no va ser aprofitada per en Olegario Rato que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Mountain va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albert Lugaritz-Aresti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 85 minuts, en Adrián Orellana Toro no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

There or Thereabouts FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 84 (Gol de penalti): Charlie Devine va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 84 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a TTFC al minut 11, però el xut de Charlie Devine va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dean Shinnick que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Cory Mcmullen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): TTFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Darby Hanrahan va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karel Šrubař.