Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731034163

Amistoso 731034163 Información oficial sobre el partido 731034163 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Fumetas All Stars Alineación oficial del equipo 'Fumetas All Stars' en el partido 4 - 4 Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Fumetas All Stars Alineación oficial del equipo 'Fumetas All Stars' en el partido 7 - 3 Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fumetas All Stars

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Valerio Marta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mitică Ceparu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Winzeler es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Vasil Minev va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Fumetas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valerio Marta des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rodger Wächter-Schmitt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Valerio Marta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Winzeler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Papagayo FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Un mica després, Biser Bakúrdzhiev de Papagayo va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Gabriele Trebbi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 71 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 79, Dima Cărăuş va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Caetano Flores, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 4 - 3.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gabriele Trebbi va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 83 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): Muhammad Ester va marxar per velocitat al minut 74 i va fer una passada de la mort a Biser Bakúrdzhiev, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Alar Lopirana de Papagayo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Aretio de Papagayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.