Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033889

Amistoso (Int., RC) 731033889 Información oficial sobre el partido 731033889 en Hattrick

17.04.2024 20:00:00

Internatzionale Bromma Alineación oficial del equipo 'Internatzionale Bromma' en el partido 2 - 1 KERAYNOS F.C Alineación oficial del equipo 'KERAYNOS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internatzionale Bromma Alineación oficial del equipo 'Internatzionale Bromma' en el partido 3 - 0 KERAYNOS F.C Alineación oficial del equipo 'KERAYNOS F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internatzionale Bromma

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): IB s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Birger Einarsson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Birger Einarsson de IB, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julius Hörner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): IB per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Birger Einarsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a IB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Ståhlerberg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ingvald Herby! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Tobias Ahlén de IB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KERAYNOS F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): KERAYNOS va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ntinos Flessas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alkiviadis Grammozis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20 de partit, Alexander Velichkov de KERAYNOS va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del KERAYNOS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Òscar Bauló, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 25 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ntinos Flessas va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.