Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731033432

Amistoso (Int.) 731033432 Información oficial sobre el partido 731033432 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Galactikos de San Miguel Alineación oficial del equipo 'Galactikos de San Miguel' en el partido 1 - 5 SZAN Kazimierz Alineación oficial del equipo 'SZAN Kazimierz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Galactikos de San Miguel Alineación oficial del equipo 'Galactikos de San Miguel' en el partido 0 - 7 SZAN Kazimierz Alineación oficial del equipo 'SZAN Kazimierz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galactikos de San Miguel

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aminjon Fozilov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Carlos Donez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Ignacio Ladron de Guevara de Galactikos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ignacio Ladron de Guevara de Galactikos per doble groga al minut 75.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borja Iturren de Galactikos es va guanyar la targeta groga merescudament.

SZAN Kazimierz

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El Kazimierz era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Przemysław Prociów va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kazimierz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Michał Korycki.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Aleksander Kopala des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Kazimierz va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Paweł Chciuk.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Paweł Chciuk va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 5 per a Kazimierz.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kazimierz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bartłomiej Modzelewski, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Al minut 15, Romuald Chudzik de Kazimierz va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.