Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731032539

Amistoso (Int.) 731032539 Información oficial sobre el partido 731032539 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

Albert Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Albert Sporting Club' en el partido 1 - 2 Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Albert Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Albert Sporting Club' en el partido 2 - 0 Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albert Sporting Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): Sporting no perdien la fe, i al minut 32 del partit, Romano Gal va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Romano Gal de Sporting va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sporting sortien al contraatac. La falta llançada per Jean-Eudes Antony va sortir força alta sense massa perill.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 80 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Carlo Mocca va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

Unión Tradicionalista Carlista

Goles Goles

  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Waldemar Bartkiewicz va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Francisco Javier Buelna se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 8 per a Tradicionalista.
  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Tradicionalista amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Saleh Al Sebai, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Tradicionalista per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Aintzinekoetxe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ádám Kürthy va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.