Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731031781

Amistoso (Int.) 731031781 Información oficial sobre el partido 731031781 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

sopensee united Alineación oficial del equipo 'sopensee united' en el partido 0 - 4 Vollin IF Alineación oficial del equipo 'Vollin IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sopensee united Alineación oficial del equipo 'sopensee united' en el partido 1 - 0 Vollin IF Alineación oficial del equipo 'Vollin IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sopensee united

Vollin IF

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Jan Svardal va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, VIF, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 180 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19, una falta xutada per António Júlio da Rocha va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a VIF. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): En Trond Gotvassli va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Torbjørn Hauge la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec İbrahim Burak Lemis sempre és una garantia. Al minut 79, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Torbjørn Hauge marcar el 0 - 4 per al VIF.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 29 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de İbrahim Burak Lemis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): İbrahim Burak Lemis de VIF va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, İbrahim Burak Lemis va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcello Catullo va estar atent i va desviar la pilota a córner.