Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030706

Amistoso (Int.) 731030706 Información oficial sobre el partido 731030706 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Otelul Galați Alineación oficial del equipo 'Otelul Galați' en el partido 1 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Otelul Galați Alineación oficial del equipo 'Otelul Galați' en el partido 0 - 2 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otelul Galați

Goles Goles

  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Iacob Păun va marcar al minut 86 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Timotheus Brouwer de Otelul es va guanyar la targeta groga merescudament.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de santpeterfisherman Ernesto Ciuco va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ernesto Ciuco després de 20 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrés Martínez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ernesto Ciuco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ernesto Ciuco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Andrés Martínez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Mariano Valcarce va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Ciuco de santpeterfisherman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adolfo Galván es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.