Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731030345

Amistoso 731030345 Información oficial sobre el partido 731030345 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Javidodi Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Javidodi Club Fútbol' en el partido 3 - 5 Unión Deportiva Collerense Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Collerense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Javidodi Club Fútbol Alineación oficial del equipo 'Javidodi Club Fútbol' en el partido 2 - 6 Unión Deportiva Collerense Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Collerense' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javidodi Club Fútbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Ken Caiazza de JCF, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 5 minuts, Hernán Val Pascual va superar per velocitat Lech Fogiel per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): 叶 (Ye) 元青 (Yuanqing) va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 5 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nil Serra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): 叶 (Ye) 元青 (Yuanqing) va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Unión Deportiva Collerense

Goles Goles

  • 151 Minuto 10 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 10 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Liviu Pândaru.
  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en Ovidio Muñoz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Benedicto Posadas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Siemon Langerock va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Liviu Pândaru va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 2 - 5 per a UDC.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yordan Shosev es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.