Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731029050

Amistoso (Int., RC) 731029050 Información oficial sobre el partido 731029050 en Hattrick

17.04.2024 17:25:00

Rapid Feyenoord Alineación oficial del equipo 'Rapid Feyenoord' en el partido 6 - 1 Zaratoga Alineación oficial del equipo 'Zaratoga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rapid Feyenoord Alineación oficial del equipo 'Rapid Feyenoord' en el partido 5 - 0 Zaratoga Alineación oficial del equipo 'Zaratoga' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Feyenoord

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 27, indicava inequívocament que en Henryk Antosz va saber trobar la xarxa rival. Rapid desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Harm-Jan Koemans es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Baldomero Montoya va incrementar l'avantatge de Rapid amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Stefaan Joordens va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rapid a 5 - 1. Milo Tenniglo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Rapid va aconseguir el 6 - 1 quan Henryk Antosz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Stephen Schoonejongen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Baldomero Montoya de Rapid gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Baldomero Montoya va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Henryk Antosz va sorprendre Juan Pedro Serna amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Harm-Jan Koemans va superar els defenses rivals per velocitat al minut 84 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Zaratoga

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Zbinden va treure un córner llarg cap al segon pal que en Abel Orellana Velázquez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Zaratoga van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Enrique Zbinden, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henriko Tonk de Zaratoga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Romualdo Álvarez Miguel de Zaratoga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darío Javier Troyanovich de Zaratoga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.