Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028899

Amistoso (Int.) 731028899 Información oficial sobre el partido 731028899 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 0 - 4 Decibel FC Alineación oficial del equipo 'Decibel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 1 - 2 Decibel FC Alineación oficial del equipo 'Decibel FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Mulero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jackson Miolo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Máté Petőcz de Mulero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Decibel FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Decibel eren letals, i Andrei Vârcă va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Decibel augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Buster Page es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Charles-Henri Hennequin va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Decibel va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Buster Page.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rahim Meghni va entorpir al marcador d'en Ghislain Bourneuf per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Decibel va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Philippe Beauclair va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andrei Vârcă. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philippe Beauclair de Decibel es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renaud Jacq de Decibel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.