Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028495

Amistoso (Int., RC) 731028495 Información oficial sobre el partido 731028495 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido 2 - 6 CHD Oakwood WhiteSlope Alineación oficial del equipo 'CHD Oakwood WhiteSlope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelotaris FC Alineación oficial del equipo 'Pelotaris FC' en el partido 3 - 1 CHD Oakwood WhiteSlope Alineación oficial del equipo 'CHD Oakwood WhiteSlope' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelotaris FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pedro Salmerón trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Gogor Etxeburu de Pelotaris va demostrar les seves habilitats al minut 90 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): José Esteban Rivas Calero va estar a punt d'empatar per a Pelotaris quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roman Dorsz va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustavo Fuentes de Pelotaris es va guanyar la targeta groga merescudament.

CHD Oakwood WhiteSlope

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Błażej Fiedorczuk que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, una falta xutada per Stefan Kosierb va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Oakwood. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Oakwood va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marian Mądrzyk.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Błażej Fiedorczuk va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Oakwood va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Zbigniew Gudowski, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Błażej Fiedorczuk va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 6 per a Oakwood.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Błażej Fiedorczuk després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nabil Trăsnitu va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Błażej Fiedorczuk va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Radosław Bentkowski de Oakwood va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Błażej Fiedorczuk de Oakwood va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, Błażej Fiedorczuk de Oakwood va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.