Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028305

Amistoso (Int., RC) 731028305 Información oficial sobre el partido 731028305 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Sanremese 1904 Alineación oficial del equipo 'Sanremese 1904' en el partido 3 - 2 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sanremese 1904 Alineación oficial del equipo 'Sanremese 1904' en el partido 0 - 1 Isótopos de Coslada Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Coslada' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanremese 1904

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pelion Gashi va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Dániel Szolár va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gustaf Wilson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sanremese se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 104.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanremese van sortir al contraatac al minut 8, però Remo Cappiello va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Sanremese van sortir al contraatac amb encert al minut 17, però Gustaf Wilson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 225 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Américo da Costa va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Pier Francesco Chiezzi Porrini va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Guillermo Landacaranda va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanremese van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Pelion Gashi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lodovico Pongo.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Remo Cappiello de Sanremese es va guanyar la targeta groga merescudament.

Isótopos de Coslada

Goles Goles

  • 107 Minuto 11 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Isótopos Alexander Sablin va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 135 Minuto 22 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Takis Mavrakis va demostrar la seva experiència quan al minut 22 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Isótopos va deixar en bona posició a en Gonzalo Conill per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): El Isótopos se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 16, en Vato Martkophlishvili va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alexander Sablin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valerio Muñoz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.