Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028296

Amistoso (Int., RC) 731028296 Información oficial sobre el partido 731028296 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 4 - 1 Grêmio Esportivo Juventus Alineación oficial del equipo 'Grêmio Esportivo Juventus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 8 - 0 Grêmio Esportivo Juventus Alineación oficial del equipo 'Grêmio Esportivo Juventus' en el partido
Es un cenizo 8.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fichas fichadas

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): fichadas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Matteo Cotugno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Diego Navarro de fichadas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan fichadas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Machiel van Dal des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de fichadas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Domingo Aros va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Walerian Graczykowski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Maximiliano de Abreu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Walerian Graczykowski per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Maximiliano de Abreu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Navarro de fichadas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Navarro se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Grêmio Esportivo Juventus

Goles Goles

  • 152 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Cleber Jobim de Juventus després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Raphael Machado la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Juventus havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cleber Jobim de Juventus es va guanyar la targeta groga merescudament.