Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731028185

Amistoso (Int.) 731028185 Información oficial sobre el partido 731028185 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 1 - 6 Inter Smurfmasters Alineación oficial del equipo 'Inter Smurfmasters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 0 - 8 Inter Smurfmasters Alineación oficial del equipo 'Inter Smurfmasters' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOLTER

Goles Goles

  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ermegildo Corella va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Eder Estornell Campos la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ermegildo Corella va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Miguel Gudiel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Gudiel de HOLTER va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Gudiel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que HOLTER va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Inter Smurfmasters

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniel Schmuck es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a Smurfmasters l'avantatge per 0 - 2. Franco Kaufmann en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 32 pels visitants. En Eugene Sutter va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Klaas Grabher-Meyer de Smurfmasters l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 42 de partit.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Erich Oehry va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Guido Frick va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Smurfmasters.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Smurfmasters va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Klaas Grabher-Meyer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Smurfmasters a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Erich Oehry va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Smurfmasters quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Erich Oehry va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.