Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731027581

Amistoso (Int., RC) 731027581 Información oficial sobre el partido 731027581 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Boixos Santako Alineación oficial del equipo 'Boixos Santako' en el partido 5 - 2 Verdão Carioca F.C. Alineación oficial del equipo 'Verdão Carioca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boixos Santako Alineación oficial del equipo 'Boixos Santako' en el partido 2 - 1 Verdão Carioca F.C. Alineación oficial del equipo 'Verdão Carioca F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,9 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boixos Santako

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Casiano 'The Dog' Roca Martínez, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Santako. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Willy Nigh xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Santako sabia com jugar al contraatac, i al minut 60, Gregorio Cendra va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Santako pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bastian Bura va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Santako eren letals, i Enrique Chías va aprofitar-ne un per aconseguir el 5 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del Santako no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Tani Ekola perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Enrique Chías arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Israel Guix de Santako va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Verdão Carioca F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 16 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Carioca. Danilo Corrêa Silva el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Carioca va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Danilo Corrêa Silva.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Zé Caldas, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Carioca al minut 59, però el xut de Danilo Corrêa Silva va topar amb la tanca defensiva.