Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026917

Amistoso (Int.) 731026917 Información oficial sobre el partido 731026917 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido 4 - 1 HFC Astraka Alineación oficial del equipo 'HFC Astraka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FreeStyle Utd Alineación oficial del equipo 'FreeStyle Utd' en el partido 0 - 1 HFC Astraka Alineación oficial del equipo 'HFC Astraka' en el partido
Tiene mucha potra 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FreeStyle Utd

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): El porter de FreeStyle va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joop Mayne va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Adamas Redaitis va augmentar l'avantatge de FreeStyle a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Mason Underall va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a FreeStyle va estar a punt d'arribar en un córner. En Filip Zrlić va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liviu Gogancea.

HFC Astraka

Goles Goles

  • 109 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Guillem Durimel es va complicar la vida al minut 18 intentant esquivar Adamas Redaitis en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FreeStyle, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Guillem Durimel va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Filip Manov, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 1.