Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731026707

Amistoso (Int.) 731026707 Información oficial sobre el partido 731026707 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Deportivo Alavés 1921 Alineación oficial del equipo 'Deportivo Alavés 1921' en el partido 2 - 1 Torpedo Volda Alineación oficial del equipo 'Torpedo Volda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Alavés 1921 Alineación oficial del equipo 'Deportivo Alavés 1921' en el partido 1 - 4 Torpedo Volda Alineación oficial del equipo 'Torpedo Volda' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Alavés 1921

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Alavés s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Eduardo Ferrandell que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alavés contenien la respiració mentre en Jesús Hespital s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe Matos de Alavés va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Alavés ho intentava per la dreta per mitjà de Leonardo Corchuelo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però Magne Volden va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Jorge Urreche de Alavés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Torpedo Volda

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Torpedo va ser finalitzada des de l'esquerra per Arssi Ojala al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Kjell Gjesdal va estar a punt de posar per davant a Torpedo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Martínez Vera va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Wissem Taboubi quasi aconsegueix empatar per Torpedo al minut 87, però Pedro Martínez Vera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edgardo Cucalo de Torpedo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 段 (Duan) 靖益 (Jingyi) de Torpedo es va guanyar la targeta groga merescudament.