Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024803

Amistoso (Int.) 731024803 Información oficial sobre el partido 731024803 en Hattrick

17.04.2024 09:15:00

Stankovo Alineación oficial del equipo 'Stankovo' en el partido 7 - 1 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Stankovo Alineación oficial del equipo 'Stankovo' en el partido 10 - 0 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene bastante mala suerte 10.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stankovo

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Joseph Gerena de Stankovo, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Stankovo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giuliano La Delfa va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Stankovo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Quinton Guyette progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Jimmy Alkemade va incrementar l'avantatge de Stankovo amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Greg Richards va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Quinton Guyette va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Stankovo va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Jimmy Alkemade. 7 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Giuliano La Delfa de Stankovo no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Joseph Gerena gairebé va marcar per a Stankovo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joseph Gerena de Stankovo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Eden Boeykens va anar directament als peus de Alberto Tartamella que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Cedric Linwood va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 16, però no s'esperava que en Jimmy Alkemade, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Eden Boeykens ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ato Lasa de Moby_Dick va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.