Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024654

Amistoso (Int.) 731024654 Información oficial sobre el partido 731024654 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido 4 - 3 FK Dinamo Kiavc Alineación oficial del equipo 'FK Dinamo Kiavc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
valldeflors Alineación oficial del equipo 'valldeflors' en el partido 3 - 2 FK Dinamo Kiavc Alineación oficial del equipo 'FK Dinamo Kiavc' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valldeflors

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Max Lessel va donar a valldeflors un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Aleix Cata de valldeflors va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 67, Max Lessel de valldeflors empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): valldeflors va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 69 Massimiliano Falardi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carsten Stoffel va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Falardi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sven Rolfs del valldeflors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

FK Dinamo Kiavc

Goles Goles

  • 154 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Boleslav Shukhov va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 61 una excel·lent centrada de Pharnaoz Bulauri va arribar a Otmar Dominik, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jean-Luc Keersebilck va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Zdenko Ivaník va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Dinamo creava perill des de la dreta al minut 31, però en Wiesław Koral, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Casimiro Mañas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Dinamo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Boleslav Shukhov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.