Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024424

Amistoso (Int., RC) 731024424 Información oficial sobre el partido 731024424 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 3 - 2 Sf Dino Alineación oficial del equipo 'Sf Dino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 6 - 0 Sf Dino Alineación oficial del equipo 'Sf Dino' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Quel Singla de Borras empatava el partit: 1 - 1.
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 81. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Antonio Chico va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Corria el minut 94 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Quel Singla, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Borras va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dirk Perregaux en un 1 contra 1 amb el porter Gero Helmer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Borras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Netos Zoumis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Borras va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Francisco Palacios ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Quel Singla va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Sf Dino

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 58, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Reinhardt Kriz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Jörn Krierer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eduardt Vary va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Thorsten von Eltz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Thorsten von Eltz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabian Conradi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Al minut 113 Reinhardt Kriz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bakan Gaye va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardt Vary de Dino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.