Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731024320

Amistoso (Int.) 731024320 Información oficial sobre el partido 731024320 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido 1 - 2 Malí vlci Alineación oficial del equipo 'Malí vlci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido 2 - 2 Malí vlci Alineación oficial del equipo 'Malí vlci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gades City C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Alexandre da Baña va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Gades va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Mea Vitali va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jan Langmaier.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Gades per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Boyan Dimitrov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En José Francisco Pardo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gades se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Alexandre da Baña no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12 en Francesco Scarfia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Malí vlci

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Slavoj Smeták arribés a peus de Gaël Théveny, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Malí el 0 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Gaël Théveny va posar els visitants Malí per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Edvard Drlík va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Francisco Robalino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Arnošt Jaroň de Malí, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Rastislav Mráček va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Malí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Alois Netolička va quedar-se sol davant el porter Juan Francisco Robalino, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Alois Netolička quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.