Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023245

Amistoso (Int.) 731023245 Información oficial sobre el partido 731023245 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

GEBE ST Alineación oficial del equipo 'GEBE ST' en el partido 5 - 2 Kretstalentene Alineación oficial del equipo 'Kretstalentene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GEBE ST Alineación oficial del equipo 'GEBE ST' en el partido 2 - 1 Kretstalentene Alineación oficial del equipo 'Kretstalentene' en el partido
Tiene bastante suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GEBE ST

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Gumersindo Hidalgo va donar a GEBE un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): GEBE va aconseguir el 2 - 0 quan Xander Sewell va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pablo Soler el va rematar Federico Méndez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Santino Ramos va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gumersindo Hidalgo es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El GEBE ho intentava per la dreta per mitjà de Armando Parejo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de GEBE van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 60 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pablo Soler, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Armando Parejo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Ortlieb Iffland va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Xander Sewell de GEBE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Barbati de GEBE es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Kretstalentene

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Kretstalentene sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Saša Macan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrian Tătărăşanu.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Uvis Priedītis va deixar a Pablo Soler assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Kretstalentene va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Valdemar Ramos Fernandes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Heiner Bogumil va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Julio Alberto Ilundain.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leo Gjengedal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Colin Rouault va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.