Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731023136

Amistoso (Int.) 731023136 Información oficial sobre el partido 731023136 en Hattrick

17.04.2024 15:20:00

ACmilan23 Alineación oficial del equipo 'ACmilan23' en el partido 2 - 3 Barca_AmericaNorte Alineación oficial del equipo 'Barca_AmericaNorte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ACmilan23 Alineación oficial del equipo 'ACmilan23' en el partido 1 - 5 Barca_AmericaNorte Alineación oficial del equipo 'Barca_AmericaNorte' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACmilan23

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignasi Lletjós, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Claudy Bègue encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Józef Wędziński només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Milan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Amaury Bogaerts, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mats Meinke de Milan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Mats Meinke de Milan va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Amaury Bogaerts s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Valentinas Skripkauskas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Claudy Bègue de Milan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barca_AmericaNorte

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 37 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar José Guadalupe Llanos.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Samuel Pinilla de Barca_AmericaNorte marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Barca_AmericaNorte prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Tomas Mazzolini.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Ottaviano Giovanni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Malik Spahić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Elias Satlauer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 51 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Rubén Ramos va estar a punt de posar per davant a Barca_AmericaNorte amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Malik Spahić va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Elias Satlauer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.