Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022953

Amistoso (Int.) 731022953 Información oficial sobre el partido 731022953 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

FC WIELD Alineación oficial del equipo 'FC WIELD' en el partido 2 - 1 A. S. Tavone Alineación oficial del equipo 'A. S. Tavone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC WIELD Alineación oficial del equipo 'FC WIELD' en el partido 2 - 1 A. S. Tavone Alineación oficial del equipo 'A. S. Tavone' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC WIELD

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Jacek Hanczakowski s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a WIELD va ser Joachim Hojka.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Józef Skołuda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Filip Bałon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filip Bałon de WIELD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joachim Hojka de WIELD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A. S. Tavone

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Silviu-Mihai Manchia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tavonesi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto De Pasquale, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Melo de Tavonesi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.