Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022476

Amistoso (Int.) 731022476 Información oficial sobre el partido 731022476 en Hattrick

17.04.2024 13:45:00

Zemgales Zelts Alineación oficial del equipo 'Zemgales Zelts' en el partido 4 - 0 FL Breizh Alineación oficial del equipo 'FL Breizh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zemgales Zelts Alineación oficial del equipo 'Zemgales Zelts' en el partido 3 - 1 FL Breizh Alineación oficial del equipo 'FL Breizh' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zemgales Zelts

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Salva Cànoves. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ZZ a 2 - 0. Ivars Melnūdris va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juris Firmanis de ZZ va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Juris Heiselis de ZZ va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juris Firmanis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roman Sova de ZZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefano Serafini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FL Breizh

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Bernie Degado va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Reiner Rappensperger no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dinis Rosa Fonseca va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Alberto Afonso Leal va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.