Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731022305

Amistoso (Int.) 731022305 Información oficial sobre el partido 731022305 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Wielders of the Witchblade Alineación oficial del equipo 'Wielders of the Witchblade' en el partido 2 - 0 Las 11 Bestias Verdes Alineación oficial del equipo 'Las 11 Bestias Verdes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Wielders of the Witchblade Alineación oficial del equipo 'Wielders of the Witchblade' en el partido 10 - 0 Las 11 Bestias Verdes Alineación oficial del equipo 'Las 11 Bestias Verdes' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wielders of the Witchblade

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Eligio Bidinotto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. WoW es posava per davant!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Finn Lattenkamp va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Bruno Hilmeyuk del WoW ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Zlatan Botić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): WoW va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nediljko Riter en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Martos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eligio Bidinotto va fer una magnífica centrada, però la rematada de Oumar Mohammed va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martín Guerrero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Nediljko Riter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Miguel Martos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nediljko Riter. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tyler Pierce de WoW va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Las 11 Bestias Verdes