Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021440

Amistoso (Int., RC) 731021440 Información oficial sobre el partido 731021440 en Hattrick

16.04.2024 22:45:00

Motu Mana Alineación oficial del equipo 'Motu Mana' en el partido 5 - 2 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Motu Mana Alineación oficial del equipo 'Motu Mana' en el partido 3 - 1 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
Tiene suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motu Mana

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Motu. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Manahiti Tuaiva xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Motu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raimano Pito va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Jean-Patrick Blanquart va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 220 Minuto 112 (Ocasión de falta): Amb 112 minuts disputats, Keawe Tautu gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Xalo Otero Pedrayo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uinia Tinirau de Motu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Iokepa Tapu de Motu va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Mateia Tavita de Motu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Xalo Otero Pedrayo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Keaka Anania va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Raimano Pito anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 2 per a Motu.

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vicente Vitorica de Las Palmas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per 刘 (Liu) 南维 (Nanwei) al minut 39 va permetre a Las Palmas prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adolfo Cordera ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Las Palmas Finn Kallenberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iokepa Tapu. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, 刘 (Liu) 南维 (Nanwei) va xutar fora per a Las Palmas, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Adolfo Cordera, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Iokepa Tapu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Las Palmas i 4 - 2 al marcador.