Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021171

Amistoso (Int., RC) 731021171 Información oficial sobre el partido 731021171 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 3 - 5 MB Steaua Ploiesti Alineación oficial del equipo 'MB Steaua Ploiesti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 2 - 3 MB Steaua Ploiesti Alineación oficial del equipo 'MB Steaua Ploiesti' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,1 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pumukys United

Goles Goles

  • 102 Minuto 28 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pumukys van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Pedro Osma en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Imanol Dominguez de Pumukys va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els seguidors del Pumukys van tornar a saltar d'alegria al minut 76. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Imanol Dominguez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Field Sunzu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Pedro Osma no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jaroslav Kučík va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pedro Osma va enviar un xut des de 40 metres al minut 75, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Della Rossa de Pumukys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

MB Steaua Ploiesti

Goles Goles

  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Giorgian Andrei estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Bálint Csemer va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 24.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Radislav Klich va aprofitar un error defensiu al minut 26, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Ploiesti.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Ploiesti es va posar per davant amb un 2 - 3 quan František Tatár es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Isaak Münchberg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 2 - 4 per a Ploiesti.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Isaak Münchberg des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Mihai Dochia va estar a punt de posar per davant a Ploiesti amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcelino Vivancos va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihai Dochia de Ploiesti es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.