Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021121

Amistoso (Int., RC) 731021121 Información oficial sobre el partido 731021121 en Hattrick

17.04.2024 14:40:00

Autocid4Armenia Alineación oficial del equipo 'Autocid4Armenia' en el partido 2 - 4 Blackcats Martina Alineación oficial del equipo 'Blackcats Martina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Autocid4Armenia Alineación oficial del equipo 'Autocid4Armenia' en el partido 2 - 6 Blackcats Martina Alineación oficial del equipo 'Blackcats Martina' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autocid4Armenia

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Vaghinak Sahakyan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Autocid4Armenia.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Majed Shanbezadeh va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Autocid4Armenia ho intentava per la dreta per mitjà de Paren Hovsepyants, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Arsen Altounyan quasi marca en una jugada assajada de córner que Paren Hovsepyants havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Blackcats Martina

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Roberto Amorfini va pentinar un córner cap al segon pal que Chema Sangrán va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Als 79 minuts de partit, Constantin Zeisel de Blackcats va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Blackcats agafava avantatge al minut 81 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pericle Musarella amb mestria.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giancarlo Gualanduzzi de Blackcats l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nunzio Bosotti va ser clau en la jugada d'atac de Blackcats al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pericle Musarella, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ettore De Franceschi de Blackcats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pericle Musarella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giancarlo Gualanduzzi de Blackcats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.