Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731021052

Amistoso (Int., RC) 731021052 Información oficial sobre el partido 731021052 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido 6 - 3 Skogsgläntans FK Alineación oficial del equipo 'Skogsgläntans FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Sudor y Risas Alineación oficial del equipo 'Sudor y Risas' en el partido 9 - 0 Skogsgläntans FK Alineación oficial del equipo 'Skogsgläntans FK' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sudor y Risas

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el Sudor va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Apolinario Almansa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 114 Minuto 54 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 54. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Ismael Zuricaray va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 120 Minuto 60 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 60, indicava inequívocament que en Ismael Zuricaray va saber trobar la xarxa rival. Sudor desfeia l'equilibri: 3 a 2.
  • 123 Minuto 105 (Gol por la derecha): Sudor s'avançava al marcador al minut 105, després d'un rebot que va caçar en Willington Mayorga per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Sudor va augmentar la diferència quan Quique Montes Sanz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.
  • 131 Minuto 113 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Claudio Fuster Ruiz va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Quique Montes Sanz va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Sudor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jesús Oriol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sudor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Oriol de Sudor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Skogsgläntans FK

Goles Goles

  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): Al 30 minuts, El Skogsgläntans va fer el 0-1. En Sten Söderstjerna va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Skogsgläntans es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Björn Bengtsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Esho Baznaya que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Leopold Örnin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martín Verganza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 de partit, Magnus Månström de Skogsgläntans va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Magnus Månström va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anders Brandström es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 109, Sten Söderstjerna de Skogsgläntans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.