Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731020188

Amistoso (Int.) 731020188 Información oficial sobre el partido 731020188 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 1 - 6 Ryan Gosling FC Alineación oficial del equipo 'Ryan Gosling FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido 0 - 3 Ryan Gosling FC Alineación oficial del equipo 'Ryan Gosling FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

¿contra quien jugamos?

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Wenceslao Ortiz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, jugamos? es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Wenceslao Ortiz va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Imanol Jánez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Carlos Torres de jugamos? va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ryan Gosling FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 en Nick Hindle va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Ciriaco Cavegn va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Imanol Jánez.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Gosling va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Vicente Martínez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Spas Vrachovski va augmentar l'avantatge de Gosling a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Zdeněk Vokůrka de Gosling va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Gosling per augmentar la diferència al marcador a 1 - 6 al minut 90. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Leopoldo Jacinto Vlahovic. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Petr Šturc va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Martínez de Gosling la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nick Hindle de Gosling es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.