Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019851

Amistoso (Int., RC) 731019851 Información oficial sobre el partido 731019851 en Hattrick

18.04.2024 00:00:00

FLUZAO_PARA_SEMPRE Alineación oficial del equipo 'FLUZAO_PARA_SEMPRE' en el partido 2 - 3 Colo-Colo Trnava Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo Trnava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FLUZAO_PARA_SEMPRE Alineación oficial del equipo 'FLUZAO_PARA_SEMPRE' en el partido 0 - 4 Colo-Colo Trnava Alineación oficial del equipo 'Colo-Colo Trnava' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FLUZAO_PARA_SEMPRE

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El FLUZAO_PARA_SEMPRE era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquim de Carvalho va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Joaquim de Carvalho era molt més ràpid que el defensa Peter Olejkár. Al minut 47, el jugador de FLUZAO_PARA_SEMPRE va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FLUZAO_PARA_SEMPRE van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joaquim de Carvalho va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 214 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Bertrand Quéguiner va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 26. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FLUZAO_PARA_SEMPRE Joaquim de Carvalho quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Thôi Hữu Long de FLUZAO_PARA_SEMPRE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Colo-Colo Trnava

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marián Križovský va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Xavier Turpin va augmentar l'avantatge de Colo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 79, quan Xavier Turpin va posar els visitants Colo per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Marián Križovský, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Colo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Anton Krok, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Wander Moreira Filho va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andrej Guňovský, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zlatko Mesto de Colo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.