Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019477

Amistoso (Int., RC) 731019477 Información oficial sobre el partido 731019477 en Hattrick

16.04.2024 20:15:00

Real Kolossiou Alineación oficial del equipo 'Real Kolossiou' en el partido 3 - 2 Rocinante C.F. Alineación oficial del equipo 'Rocinante C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Kolossiou Alineación oficial del equipo 'Real Kolossiou' en el partido 1 - 1 Rocinante C.F. Alineación oficial del equipo 'Rocinante C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Kolossiou

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 30, indicava inequívocament que en Brenton Adams va saber trobar la xarxa rival. Kolossiou desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): Passats 96 minuts, Leonidas Koumparis, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Kolossiou es posava per davant!
  • 185 Minuto 102 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 102 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kolossiou. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Lumír Ertl xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Leonidas Koumparis hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pavlos Petrakidis havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cankut Peçen de Kolossiou es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Hammerstad de Kolossiou va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Rocinante C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Teodor Moruz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 118 Minuto 98 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 98, el Rocinante va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Charles-Henry Choquet, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rocinante que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julian van Avendonk, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ramon Tarragona, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Rocinante va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Stanisław Bożko va quedar-se sol davant el porter Evaggelos Loizou, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 97 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 97 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Stanisław Bożko va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Cabeza de Vaca de Rocinante la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.