Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731019367

Amistoso (Int., RC) 731019367 Información oficial sobre el partido 731019367 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Juhfej FC Alineación oficial del equipo 'Juhfej FC' en el partido 1 - 4 Rapid Tardelli Alineación oficial del equipo 'Rapid Tardelli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Juhfej FC Alineación oficial del equipo 'Juhfej FC' en el partido 2 - 6 Rapid Tardelli Alineación oficial del equipo 'Rapid Tardelli' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juhfej FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 53. Benjámin Szűcs, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Szebasztián Szücs va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Felix Gabriel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zoltán Kőteleky va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vilmos Boldóczky va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Rapid Tardelli

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tardelli va ser finalitzada des de l'esquerra per Matías Amado al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 62, quan Gilberto Pérez Gil va posar els visitants Tardelli per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Tardelli va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Julián Porlier.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gilberto Pérez Gil va augmentar l'avantatge de Tardelli a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tardelli va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Géza Balog va desviar el xut final de Carlos Armando Flórez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc da Ermida es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Jaquinot de Tardelli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Daniel Raimondo de Tardelli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.