Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731018177

Amistoso (Int., RC) 731018177 Información oficial sobre el partido 731018177 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 0 - 2 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 0 - 5 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real south force

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de south va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Di Pietro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Esportiu Benimaclet

Goles Goles

  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): En Samuel Montafia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 59 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Fernando Saavedra Quijano va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Benimaclet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fernando Saavedra Quijano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En José Montejo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Samuel Montafia va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Saavedra Quijano al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.