Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017957

Amistoso (Int.) 731017957 Información oficial sobre el partido 731017957 en Hattrick

16.04.2024 19:25:00

Old Boys Priekopa Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priekopa' en el partido 2 - 3 Moradores del Prisma Alineación oficial del equipo 'Moradores del Prisma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Old Boys Priekopa Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priekopa' en el partido 2 - 1 Moradores del Prisma Alineación oficial del equipo 'Moradores del Prisma' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Boys Priekopa

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Priekopa va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Marek Witecki va llançar una pena màxima perfectament.
  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Priekopa sempre confia amb les genialitats d'en Anders Warnqvist; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anders Warnqvist. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Dušan Sirotník del Priekopa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benjamim Fernandes va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Ettore La mattina va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Warnqvist de Priekopa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Moradores del Prisma

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Mauro Balbín.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Als 42 minuts de partit, 窦 (Dou) 德宁 (Dening) de Moradores va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Christopher Kheil que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Ihor Altansky quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): 窦 (Dou) 德宁 (Dening) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Christopher Kheil va enviar un xut des de 40 metres al minut 84, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.