Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731017794

Amistoso (Int.) 731017794 Información oficial sobre el partido 731017794 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 3 - 1 Savonmuan lusmut Alineación oficial del equipo 'Savonmuan lusmut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El Clan Yuen Alineación oficial del equipo 'El Clan Yuen' en el partido 7 - 0 Savonmuan lusmut Alineación oficial del equipo 'Savonmuan lusmut' en el partido
Es un cenizo 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Clan Yuen

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El Clan Yu s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Helgi Hallbjörnsson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): El Clan Yu va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Madzimoyo Nobanda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en James McNish va augmentar l'avantatge de El Clan Yu a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Kevin Embacher quasi marca en una jugada assajada de córner que Beñat Labiaga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Helgi Hallbjörnsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Carl Ulfvens va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Maurice Benon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de El Clan Yu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Savonmuan lusmut

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Savonmuan va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 34, quan Otto Moilanen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Otto Moilanen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Janne Lavia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.