Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016830

Amistoso (Int.) 731016830 Información oficial sobre el partido 731016830 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Balduina FC Alineación oficial del equipo 'Balduina FC' en el partido 1 - 4 Szczęściarz Tmaz Alineación oficial del equipo 'Szczęściarz Tmaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Balduina FC Alineación oficial del equipo 'Balduina FC' en el partido 4 - 4 Szczęściarz Tmaz Alineación oficial del equipo 'Szczęściarz Tmaz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balduina FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Ahmed Syam va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Balduina.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Viktor Semenchenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Hansjörg Mauntler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Balduina va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Benjamin Frühstück la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El Balduina va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Joomart Eraliev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riccardo Bidinotto de Balduina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Usmar Weiglsberger de Balduina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Szczęściarz Tmaz

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Szczęściarz van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 39, quan Przemysław Pióro va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Witold Pyryt es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Patryk Tajak, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 70 minuts de joc, Tomáš Šváb, corrent com un esperitat, superà primer Alessandro Rubatscher per velocitat, i després el porter posant el 1 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Cyryl Walkowicz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 29, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Szczęściarz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Witold Pyryt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Józef Kowal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walenty Ławnik.