Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016701

Amistoso (Int.) 731016701 Información oficial sobre el partido 731016701 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

Vamos Ghent Alineación oficial del equipo 'Vamos Ghent' en el partido 4 - 3 Kings Thunder FC Alineación oficial del equipo 'Kings Thunder FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Vamos Ghent Alineación oficial del equipo 'Vamos Ghent' en el partido 4 - 4 Kings Thunder FC Alineación oficial del equipo 'Kings Thunder FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vamos Ghent

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): V.G. s'avançava al marcador al minut 36, després d'un rebot que va caçar en Wout Weghorst per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Dries Mertens va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de V.G., Onur Bulut, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del V.G. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Fernandez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Wout Weghorst va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): V.G. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Onur Bulut va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Wout Weghorst va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dennis Praet de V.G. es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Han Bo Bo de V.G. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kings Thunder FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 61 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Thunder sembla que dona bons resultats perquè al minut 61, Wherehiko Petersen va escurçar la diferència a 4 a 1 amb un llançament impecable.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Thunder va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Armindo Viegas va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Un mica després, Lenin Espósito de Thunder va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Wherehiko Petersen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillermo Ochoa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Stephan Hondl va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Thunder va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Lihod Paritzki no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Qori Dampildorg de Thunder es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lenin Espósito de Thunder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.