Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016161

Amistoso 731016161 Información oficial sobre el partido 731016161 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido 1 - 7 COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido 1 - 2 COSTADAMORTE.GZ Alineación oficial del equipo 'COSTADAMORTE.GZ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UEA Gramenet

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): Gramenet va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Enrico Pentassuglia, que va fer aixecar el públic dels seients.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Chusé Cea de Gramenet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

COSTADAMORTE.GZ

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, Romuald Molinier va pentinar un córner cap al segon pal que Adrián Pamplona va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): En Romuald Molinier va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Joan Oltra la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Victor Mwanazila va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de COSTADAMORTE.GZ i marcant el 1 - 3.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, COSTADAMORTE.GZ va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Victor Mwanazila, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Romuald Molinier va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 54 pels visitants. En Adam Martinez va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a COSTADAMORTE.GZ l'avantatge per 1 - 7. Andreu Guimet en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ignacio Andreu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lisandro Koenders de COSTADAMORTE.GZ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.