Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731016042

Amistoso (Int., RC) 731016042 Información oficial sobre el partido 731016042 en Hattrick

17.04.2024 15:25:00

Vincenzofuturstar Alineación oficial del equipo 'Vincenzofuturstar' en el partido 5 - 3 FC Sparta Nijkers Alineación oficial del equipo 'FC Sparta Nijkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Vincenzofuturstar Alineación oficial del equipo 'Vincenzofuturstar' en el partido 8 - 1 FC Sparta Nijkers Alineación oficial del equipo 'FC Sparta Nijkers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vincenzofuturstar

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, José Gustavo Klitzsch, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Vincenzofuturstar es posava per davant!
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Anthony Némorin va augmentar la diferència de Vincenzofuturstar a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Vincenzofuturstar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Horia Gârjob va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Horia Gârjob va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Guillaume Pérard, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Vincenzofuturstar.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Goulven Horville per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però István Tabi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Igor Fiľarský va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC Sparta Nijkers

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Nijkers va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Miles Hines va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 54, el jugador visitant Kálmán Gura va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Nijkers va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Kálmán Gura va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Miles Hines va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miles Hines va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Jani Haviala, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Nijkers van seguir progressant per la banda dreta. Attila Szöllősi va tenir la seva oportunitat al minut 68, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.