Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731015453

Amistoso (Int., RC) 731015453 Información oficial sobre el partido 731015453 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

club deportivo zamora Alineación oficial del equipo 'club deportivo zamora' en el partido 0 - 10 Craiova C.F. Alineación oficial del equipo 'Craiova C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
club deportivo zamora Alineación oficial del equipo 'club deportivo zamora' en el partido 0 - 9 Craiova C.F. Alineación oficial del equipo 'Craiova C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club deportivo zamora

Craiova C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Craiova prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Vykintas Žeruolis.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14, Craiova va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Dan Năstase, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, un xut de Sebastian Giroveanu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lucas Fisher va augmentar l'avantatge de Craiova a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Daniel Petrache va augmentar l'avantatge de Craiova a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Craiova augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lucas Fisher es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lucas Fisher de Craiova l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 72 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Vykintas Žeruolis de Craiova va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Konrad Pęczek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 9 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 10 per sobre quan Vykintas Žeruolis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.