Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014949

Amistoso 731014949 Información oficial sobre el partido 731014949 en Hattrick

17.04.2024 21:50:00

Invictissimi Lusitaniae Alineación oficial del equipo 'Invictissimi Lusitaniae' en el partido 4 - 1 All Gods Demon Alineación oficial del equipo 'All Gods Demon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Invictissimi Lusitaniae Alineación oficial del equipo 'Invictissimi Lusitaniae' en el partido 2 - 0 All Gods Demon Alineación oficial del equipo 'All Gods Demon' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Invictissimi Lusitaniae

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Invictissimi. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Serafim Sobral xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Invictissimi al minut 18, que va llançar ajustat al pal en Eudóxio Tamissa. 2 - 0 pels locals.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Invictissimi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Serafim Sobral va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Invictissimi va augmentar la diferència quan Justino Cabral no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hugo Fernandes al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramiro da Rocha va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Ramiro da Rocha de Invictissimi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Valério Fernando Ramalho de Invictissimi va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

All Gods Demon

Goles Goles

  • 153 Minuto 20 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, AGD seguien lluitant fins al final. Al minut 20, fruit d'aquests esforços, Inácio Lume va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Vichi Burkhart quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.