Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014667

Amistoso (Int.) 731014667 Información oficial sobre el partido 731014667 en Hattrick

17.04.2024 17:20:00

The Masters Finest Alineación oficial del equipo 'The Masters Finest' en el partido 2 - 1 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Masters Finest Alineación oficial del equipo 'The Masters Finest' en el partido 0 - 1 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Masters Finest

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Altares va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Masters.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Joachim Zine va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Masters, al minut 85. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Artur Zvonc haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Masters al minut 10.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Masters va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Aart van Panhuis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Masters van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Alessandro de Waard va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joachim Zine de Masters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rangers CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jaume Lladonet per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Seran Ferra de la Mola quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Seran Ferra de la Mola de Rangers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.