Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731014381

Amistoso (Int.) 731014381 Información oficial sobre el partido 731014381 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido 4 - 3 Deportivo Penca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Penca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido 8 - 0 Deportivo Penca Alineación oficial del equipo 'Deportivo Penca' en el partido
Es un cenizo 7.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marvel Athletic

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Viti Crespo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Marvel Ath es posava per davant!
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Marvel Ath va augmentar la diferència quan Jorge Osuna no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Marvel Ath va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Toni Flor va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Marvel Ath a 4 - 2. Antonio Lila va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Tomás Niño no va ser aprofitada per en Joan Casals que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Viti Crespo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Zsolt Bardi, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Joan Casals, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Deportivo Penca

Goles Goles

  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Penca va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 51, quan César Morgado, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Penca seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Santiago Guadarrama va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, César Morgado va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Penca en aconseguir el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Jaime Gabaldón de Penca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jaime Gabaldón se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wilfredo Pallotta de Penca es va guanyar la targeta groga merescudament.