Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731013833

Amistoso (Int., RC) 731013833 Información oficial sobre el partido 731013833 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 6 - 0 Jasam Olsztyn Alineación oficial del equipo 'Jasam Olsztyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido 3 - 0 Jasam Olsztyn Alineación oficial del equipo 'Jasam Olsztyn' en el partido
Tiene bastante suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yuninko Carlos f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Yuninko va posar-se per davant 1 - 0 al minut 12, quan Nasser Al-Damluji va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar César Martín Domínguez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Yuninko.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Pedro Ticiano Strugo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Yuninko van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pedro Ticiano Strugo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Yuninko va aconseguir el 5 - 0 quan Plamen Nikolov va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Plamen Nikolov va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): David Ginés una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Wojciech Zwieracz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Wojciech Zwieracz al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Plamen Nikolov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Ticiano Strugo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Ticiano Strugo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Jasam Olsztyn

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roman Maliński de Olsztyn es va guanyar la targeta groga merescudament.