Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012923

Amistoso 731012923 Información oficial sobre el partido 731012923 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido 6 - 2 TrinitatVella SASMacros 2 Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido 3 - 0 TrinitatVella SASMacros 2 Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros 2' en el partido
Tiene bastante suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TrinitatVella SASMacros

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Després de 35 minuts el TVSM, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Gust Botteldoorn sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): En Damià Alrich conduïa pel cercle central i, veient a en Leonard Panato desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vikentiy Okhtin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a TVSM.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a TVSM i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 66 minuts de joc. Mentre en Giulio Rafuzzi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): L'entrenador del TVSM va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 80 va arribar el 5 - 1 quan en Alois Franz Topsch va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Als 86 minuts, Giulio Rafuzzi va ampliar l'avantatge de TVSM amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Vikentiy Okhtin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Leyva Prado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de TVSM tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Armando Hijano ho va intentar al minut 84 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Kern de TVSM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TrinitatVella SASMacros 2

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sven Gies no va poder aturar Ari Mahlanen de TrinitatVella, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 0 - 1.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TrinitatVella. A fi d'aconseguir el 6 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jan Pitas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leonardo Reguero Manjón de TrinitatVella va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jordi Clar que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Enrique Escribano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ari Mahlanen, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Sami Berdugo de TrinitatVella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquel Joan Busuldú.