Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731012621

Amistoso (Int., RC) 731012621 Información oficial sobre el partido 731012621 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 1 Bent Arne FC Alineación oficial del equipo 'Bent Arne FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Bent Arne FC Alineación oficial del equipo 'Bent Arne FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): VALDELORS va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Henk Brauwers, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aleksander Gądek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VALDELORS es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Paco Mayor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VALDELORS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): VALDELORS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Paco Mayor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tuval Bergman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Sergey Bukatin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VALDELORS.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Manuel Vasco al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergey Bukatin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Bent Arne FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Mahdi Al-Iraqi va anar a parar al cap de Jan Moe que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bent el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Bent van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Jan Moe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henrik Kujovic de Bent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romualdas Laganeckas de Bent va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Inge Osmundsen de Bent va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.